Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1953989

Sv: A propósito de nada
Huge: "Spelet under dom 9 raka matcherna utan poängtapp visade hur vi kan spela när självförtroendet är bra och laget betydligt mer intakt än vad det är idag."

Fast under dom här nio matcherna utan poängtapp spelade vi fortfarande dåligt. Målvakterna höll en ohållbar hög nivå samtidigt som självförtroendet var bättre. Man var fortfarande utspelade stora delar av dom matcherna. All underliggande statistiskt visade att det inte var hållbart över tid och det ser vi resultatet av nu. Ett ytterligare exempel av detta är Linköping som vann matcher trots dåliga underliggande siffror och sen kollapsade dom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Vi spelade inte alls dåligt, vi spelade ungefär som man kunde förvänta sig av materialet. Efterhand har laget drabbats av skador och avstängningar på viktiga spelare som framtvingat massor av ändringar i formationerna. Vilket i sin tur har gjort att det självförtroende man byggt upp efterhand har minskat. Oerfarna junisar har av nöden tvingats spela mot tufft och erfaret motstånd, allt tillsammans har till stor del skapat det spel och det tabelläge vi ser idag. Svårare är det inte, behövs inga mumbojumbo-teorier om att vi inte har nåt spelsystem osv.
Kommentera