Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1957868

Sv: A propósito de nada
majk: visst det laget är dyrt men kommer ju frigöras en del pengar. Kandke inte kan ha just det laget,men kommer kunna ställa en fin trupp på isen om sportchefen bygger rätt.

Gunderson 300+ i månaden
Rautio 100?
Lundgren 100?
Jensen 170
Nilsson 60?
Kellman 200
Granström 200 (Avslutar karriären)
Cerveny 180?
Kousal 150?
Sallinen 170?
Kilström 150? (Avslutar karriären?)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chris11: Granström har ni väl redan ersatt/räknat bort kostnaden på kan man väl säga. Men givetvis kommer det finnas pengar att ersätta spelare med. Men detta lag var ju helt sinnessjukt. Nicklas Jensen kommer väl ha en lön på runt 10 mille i KHL. Förmodligen bra mycket mer. Lundgren lär ni behöva betala en del av hans kontrakt om det bryts. Inget vettigt lag tar över det rakt av.

Alla kontrakt som ska brytas kostar pengar. Där är det väl mer upp till att hitta klubbar som ska ta den större delen av kostnaden.

Det blir verkligen en tuff period för Dackell. Att ersätta Gunderson och Kellman är nog just nu hans tuffaste jobb.

Hur ser ekonomin ut efter denna säsong? TV-pengen höjdes jurejält innan säsongen. Tog Brynäs höjd för det och la undan lite eller spendades allt på spelartruppen?
Finns en buffert nu att höja spelarbudgeten trots missat slutspel? Kommer ni göra minusresuktat i år? Då blir det tufft då elitlicenskravet höjs i framtiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chris11: 225 på Cerveny, 200 på Sallinen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Chris11: Kommer ihåg att jag blev förvånad när jag läste hur mycket Kilström tjänade för ett par år sedan. Har för mig att han låg kring ca 600tusen om året.

Nu vet ju inte jag om den kan ha ändrats sedan dess, men med tanke på att Andersén var så pass"billig" så tror jag ändå att Kilström ligger en bra bit under 100tusen/månaden.
Kommentera