Brynäs IF

715154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1965197

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vilken chock. Att säga en sak och göra en annan är ju precis vad de gjort sedan förlängningen med Sundquist. Du kan ju inte vara förvånad? Du ser ett tydligt mönster med klubbens agerande med väljer ändå att bortse från det totalt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jo det finns ju en och annan här inne som sväljer allt Campese och de i organisationen utfäster. Kanske av ren självbevarelsedrift, undrar man .Beträffande detta med den fåfänga treårsplanen så måhända har kanske inget SM-guld utlovats inom raden för den men vad man mer inzoomat då skulle vilja veta är vad den då mer konkret är tänkt ska ha burit för frukt 2022?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
men vad jag förstår vill folk inte ha en 33 årig Videll som gör 1p per match i KHL, ingen Wännström som är bland de bästa i den avancerade statistiken som alla tjatar om så fort vi inte ligger bra i den. inte en 28årig Rödin sålänge det inte är en "bra rödin" vilket man gärna vill ha på alla spelare. fanns till och med någon som inte ville ha en 30årig Patrick Berglund. är rädd att detta ska slå hårt men
Mitch Marner, Connor McDavid, Auston Matthews och Patrik Laine kommer inte gå till Brynäs
Kommentera