Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1967251

Sv: A propósito de nada
Peja: En ung(fortfarande j20 ålder) center som är här för att enligt honom "fajtas för en plats i laget". Låter inte direkt som han är lovad särskilt mycket tycker jag och därför ser jag inga direkta jätteproblem med värvningen att den skulle ta upp nån plats för spetsspelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Vadå? Numerärt betyder det väl för truppen en spetsspelare mindre att komplettera med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Brynäs behöver fler utvecklingsbara utfyllnadsspelare. Unga, billiga spelare med potential som flyttar på "utfyllnadsspelarna utan utvecklingspotential" (alla vet vilka som avses). Ove Molin kan säkert jobba med individuell utveckling, men det finns mer att ta av hos Westfält än hos en 30-åring som trummat på massa säsonger utan att utveckla sina svagheter. Tror det är viktigt att undre halvan av laget, om du förstår vad jag menar, innehåller många med utvecklingspotential. Där passar Westfält in bra. I en idealisk värld hade man fyllt på med fler från J20-laget, men det fanns inte mycket att ta av där. Kedbrandt låg nog närmast till hands, men då ÄR Westfält klart bättre. Hoppas på Appelquist under nästa säsong, han är duktig, men inte där än.

Sen behöver Brynäs spets också, men det ena utesluter inte det andra. Ingen med någon slags realism kan ju tro att Westfälts återkomst påverkar en spetsvärvning.
Kommentera