Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1984893

Sv: A propósito de nada
SvennEG: "Tror inte att den turneringen påverkar slutresultatet alls. Turneringen är väl typ försäsong till försäsongen. Det betyder nog endast att han är bland deras bästa talanger, men det var ju redan känt. 
Är väl egentligen när NHL drar igång på riktigt som man kan börja ana vart det lutar. T.ex. Eriksson Ek och Lundeström har jag för mig började väldigt bra, även i grundserien, men mattades sedan ut och skickades hem när de närmat sig matchgränsen"




Alla "camper" är viktiga för prospects för att ta sig vidare till Main Camp där dom etablerade spelarna medverkar. Du har även Development Camp som också är en viktig Camp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Självklart. Men med tanke på hans klass ser jag det nästan som självklart han skulle få chansen från grundserie-start. Om han inte floppar totalt under försäsongsmatcherna då.
Och sedan om han klarar av att ta en, för honom, utvecklande roll i laget eller ej när konkurrensen är som störst är avgörande.

Hår såklart att spekulera fram till dess men har väldigt svårt att se att man skulle komma fram till något.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ja Danielsson har verkligen inte prickat formtoppen.. ser riktigt kantig och slö ut.

Sigalet har sett ovanligt nonchalant ut idag han med. Slår dåliga passningar överlag.

Scott helt osynlig idag.

Descheneua är vass som vanligt och Rödin försöker hela tiden med något konstruktivt.

Blir impad av det jag ser från Jocke Rohdin. Ser stark och het ut i nästan varje byte. Dessutom ett hästjobb i BP.

Näe dom jag förväntar mig mer av i framför allt PP är Nicke, Lindelöf, Sallinen och Z. Där lär det steppas upp! Annars lär Ingaman och Rohdin få chansen.

En som återigen gör en stabil match är Lundgren. Som spelar klokt och resolut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sigalet-Scott-Rödin-Desch är mumma i PP. Danielsson som drar ner det. Ingman är grym på att ta in pucken i zonen och har en helt annan känsla och speluppfattning, det väger upp ordentligt mot att ha ett lite lösare skott än Danielsson.
Kommentera