Brynäs IF

710899 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985093

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: "Har inte sett alla matcher. Men summa summarum är väl 7 vinster å 1 förlust . Så frågan är . Ser det så Satans illa ut ? Såg förlusten mot Örebro å det var ett riktigt botten napp . Längtar allvaret börjar nu ."

Svårt att svara på hur vi ligger till. Skulle behöva möta någon mer SHL lag som har mer fart i spelet. Nu har vi mött 3 st SHL lag. Vinst 2 ggr mot Leksand, Vinst mot Djurgården och förlust mot Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag hoppas nu bara att resultaten denna försäsong inte gör att laget får hybris.

Denna försäsong är skrämmande lik den som var 2017 under Melin. Vi vann nästan alla matcher då också, men spelet var dåligt. Nu tycker jag inte att spelet har sett lika illa ut denna försäsong som det gjorde då, men tål att tänkas på.

Sen får man inte glömma att vi mött 3 allsvenska lag och dessutom mött Leksand (som också nästan är ett allsvenskt lag) två gånger. Alltså 5 av 8 matcher mot kasst motstånd. Sen har vi mött Ässät som var ett bottenlag i Finland förra säsongen, samt Örebro och Djurgården.

Jag kommer försöka dra så lite växlar som möjligt av denna försäsong för att inte bli för besviken om vi öppnar serien dåligt. Det jag tar med mig är ett par individuella spelares insatser som ser klart lovande ut. Kan man dra några växlar av själva spelet? Ja kanske. Det säger ändå någonting att vi totalt sett dominerar spelmässigt hela denna turnering. Jämför vi med förra försäsongen då vi torskade mot AIK med 4-0 så är detta långt bättre. Vi spelade jämnt mot Djurgården (var kanske lite bättre än dom faktiskt) men vi var samtidigt klart sämre än Örebro.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Ser att Leksand bara fick iväg 17 skott på mål och de är de ändå ett lag som brukar peaka på försäsongen när de är med i SHL. Håller med om att man har mött relativt svaga moståndare under försäsongen men kan samtidigt förstå att det är smart att göra när man försöker bygga ett nytt grundspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Vi får hoppas dom skruvar till detaljerna nu . Längtar som fan efter å vara på plats när vi möter lyxfällan i oktober .
Kommentera