Brynäs IF

710549 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985257

Sv: A propósito de nada
SvennEG: Andersén sitter kanske på SHL sämsta kontrakt denna säsong. Ser ingen på listan som jag på rak arm kan säga ger sämre kvalité för pengarna. Katastrofkontrakt.

Varför Bengtzén gjorde så här? Antar för att Andersén ville hem förra säsongen men då var backsidan redan spikad i princip. Därför gjorde dom denna lösningen.

Sen att Alcén tjänar mellan 90-120 tkr är ett skämt det också. Just nu platsar han inte ens på 12 forwards. Folk får snacka hur mycket dom vill om att han är bra i omklädningsrummet och stör motståndarna. Det kan fan inte vara värt dom pengarna ändå. Och att han lyckades förhandla TRE år. Saknar ord över hur korkat kontrakt Dackell skrev.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Kritiserade kontraktsförlängningen av Alcén rätt mycket när det begav sig och fan vad skit jag fick då. Förmodligen för jag var utomstående så det köper jag.
Då trodde jag dessutom att han tjänade ungefär halva summan som Madhawk uppger. Vad har han presterat för att få ett treårskontrakt i denna lönenivå? Hans bästa poängmässiga säsong så låg han på 13 poäng. Hans underliggande siffror talar inte heller till hans fördel utan snarare tvärtom.
För er del får man ju hoppas att sådana idiotkontrakt är över med det nya styret.

Rolig detalj. Han har gjort en poäng sen kontraktsförlängningen på julafton.

"Julklappen till fansen", eller var det mest julklapp till Alcén?

Om man kollade vår trupp satt vi inte med några katastrofala kontrakt. Vissa låg väl lite högre än man vill att de ska göra. Bergfors, Wandell, Nilsson framförallt. Men blir ofta så med äldre spelare.
Kommentera