Brynäs IF

710687 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985444

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Sen undrar man om Brynäs lyckades bli av med intäkterna från Betsson eller om det bara var tomt prat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Jag hoppas innerligt att Brynäs tar avstånd från allt vad gäller Spel.
Spel till en viss grad är absolut inget fel och jag köper att det kan vara en krydda till sin sport.

Men spel har blivit en allt för stor drog här i Sverige! Drabbar mestadels redan dom som är på botten. Det ihop med all jävla skit reklam som går på dumburken. Och då nästan alltid kopplat till ett snabb lån till dom bästa räntorna.. skit är vare är!

Tro mig jag vet vad jag talar om! Spel är ett jävla skit överlag! Drömmer ni om pengar och att få köpa det där ni alltid längtat efter/resa dit ni alltid drömt om. Fine. Men tjäna era pengar på ett riktigt sätt!

Jag ser dagligen unga personer falla i ett sånt stort spelberoende som i vissa fall till och med kan leda till självmord och självmordstankar. Det är vidrigt!

Det jag avskyr mest med spel är att Sverige som land inte ser lika allvarligt på detta problem som tex Norge gör. Där spelautomater bland annat är förbjudna. Iofs blir Sverige bara sämre o sämre. Se på Danmark, Norge och Finland som jag tycker gått om oss sen länge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Hoppas jag verkligen inte. Snacka om att skjuta sig själv i foten att på eget initiativ säga nej till miljonbelopp. Vi pratar inte om pengar som kommer från någon skurkstat direkt.
Kommentera