Brynäs IF

710613 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1985491

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Verkar som att Sunkan lyssnat på det jag skrivit här i forumet tidigare. Kändes väldigt konstigt att spela Andersén och Kilström i samma backpar. Nu kör dom med minst en spelskicklig back i varje backpar. Blir mycket mer balanserat så här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
"Verkar som att Sunkan lyssnat på det jag skrivit här i forumet tidigare. Kändes väldigt konstigt att spela Andersén och Kilström i samma backpar. Nu kör dom med minst en spelskicklig back i varje backpar. Blir mycket mer balanserat så här"

Håller med i sak, samtidigt gäller ju det att få ihop backparen i förhållande till nykomling i Shl och en erfaren shl-spelare.

Just därför kändes ju Andersén och Kilström inte optimalt, dels på grund av båda är defensivt lagda backar samt att dom sitter inne med så fruktansvärt mycket spelrutin.

Som en shl-rookie back absolut skulle behöva spela med istället, för att känna trygghet samt kunna få råd och tips av en mer erfaren back.

Ingman och Sigalet blir ju en suveränt bra förutsättning för en mycket lovande Ingman att kunna utvecklas och ta steg framåt.

Sen som du säger så hoppas jag att man kanske som tränare kan ha lite mer tålamod när det gäller spelare som gör misstag, och inte tar till drastiska åtgärder direkt. En spelare måste ju tillåtas att få göra misstag för att kunna ta lärdom och att utvecklas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vi får hoppas att Lindelöf går före Lundgren när det kommer till kritan. Tycker det är mest intressant att Ingman, som ju värvades sist av alla backarna, eventuellt går in i första backpar med Sigalet. Det skulle verkligen ge honom gedigna förutsättningar att lyckas.
Kommentera