Brynäs IF

715101 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1988588

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Vad händer?
Tja, det är väl som vanligt härinne: vi gör en dålig period i 4:e omgången som kostar oss matchen, och som ett brev på posten börjar alla överengagerade gnällspikar yra om att byta både tränare och halva laget.
Inget nytt under solen, mao...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Inte för att det spelar någon roll för matchen men 5-1 målet kändes så onödigt. Spelar fast sig i egen zon istället för att spela enkelt och skicka ut pucken ur zon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Kan ju hålla med om att mycket av snacket här inne är gnäll - vilket inte är så konstigt iom denna match.

Det som dock oroar mig, som även oroade mig ifjol är att trots att vi NU värvat spelare som skulle vara mer puckstarka/puckförande spelare så tycker jag att vi saknar väldigt mycket ett ordentligt grundspel. Mycket går på att våra spetsspelare gör något individuellt skickligt eller att vi får ett mål hit och dit.
Men titta på de målen vi släpper idag (såg de tre första på highlightsen) så tycker jag det syns ganska tydligt att vi dels helt enkelt är för dåliga bakåt, men framförallt så har vi inte ett tillräckligt bra grundspel (positionsmässigt) i defensiven.
Därav så blir det så här ibland.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast är det inte lite oroväckande ändå att vi i omgång 4 OCH i ett derby inte är påkopplade från start.... Manborde ju vara taggade till max
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast nu är ju detta precis som vanligt med Brynäs IF - total kollaps och inställning som på en lagfest. ALDRIG okej att bli förnedrade mot Leksand men det skiter primadonnorna i.
Kommentera