Brynäs IF

713371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1990635

Sv: A propósito de nada
Bäska droppar: Såg riktigt mörkt ut.

Den enda positiva med kvällen var mitt genidrag att byta till mig Rödin och Scott till dream team. Trea i hela skiten just nu!

Vi ar haft otur nu i två raka säsonger med sjukt mycket skador. Skulle haft stor chans på åtminstone guld ifjol och final för två år sen(Elias&co var det nog inget att göra åt). Inte ännu en sådan sässe. Men ni känner väl också igen er i denna skit!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Jupp. Igenkänningsfaktor hög. En centimeter felträff i stolpe från guldet -17.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
För väl med en seger äntligen. Det var värdefullt. Kommer nog bli på detta sätt ofta den här säsongen, slit in i slutsekunder för att alls vinna matcher. Räknas det också, men inte så imponerande.
Kanske kan det bli en 8-del för det här laget. Inte så mycket bättre tyvärr.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Härligt med seger även om man åldrades 3 år på en kvart. Vi är, lite som förra säsongen, riktigt bra när vi är bra men också riktigt dåliga när vi är dåliga. Kan vi hitta en jämnare nivå och då gärna hög kan detta bli riktigt bra. Sen om Boquist eller ersättare kommer kan det bli riktigt intressant. Skönt med en riktig hockeyvecka också. Sambon håller bog inte med dock...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sååå skönt. Tack Brynäs!

Btw. nån som vet om man delade ut gratisbiljetter idag? Känns för bra för att vara sant med 6000 på en tisdag i oktober.
Kommentera