Brynäs IF

540102 inlägg · 7740 ämnen

Inlägg #1992940

Sv: A propósito de nada
Peja: Personligen tycker jag det vore klockrent om det bara skulle vara för medlemmar. Fler fördelar med att vara medlem = fler medlemmar.

Varför inte köra ett en timme i veckan med öppet på kansliet för medlemmar? Gå upp och ta en kaffe, snacka lite ishockey. Tror det skulle kunna vara ett bra sätt för Brynäs att närma sig folket och för folket att få en bättre förståelse för hur saker och ting fungerar.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SWEATT: "Öppet hus" för medlemmar 1 timme i veckan vore hur trevligt som helst för oss medlemmar, men det vore komplicerat rent praktiskt. De flesta av oss skulle bara kunna gå dit efter kontorstid och jag tror inte kansliet har någon större lust att jobba sent en kväll till i veckan, utöver alla de sena kvällar som blir under pågående säsong. Däremot kanske det vore rimligt med öppet hus någon timme vid några tillfällen per säsong, men jag tror fortfarande mer på idén att låta alla som vill gå dit än att bara begränsa besökarna till medlemmar. Tror det lätt blir så att en liten skara, samma personer, kommer gå dit då.

Sedan, och det ska man inte glömma, är det ju väldigt få personer på kansliet som gemene supporter faktiskt vill prata med. Det flesta som jobbar där är ju inte inom sporten. Risken är att det blir lite som med Campese på twitter, folk sitter och gnäller över speldetaljer till honom, trots att det inte ingår i hans arbetsuppgifter överhuvudtaget.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SWEATT: Fast jag tror att om det bara var för medlemmar kanske inte folk som inte har jätteintresse än går med. Som det här forumet tex. Jag var här och läste rätt länge innan jag blev medlem och skrev mitt första inlägg. Hade jag inte kunnat läsa i forumet utan att vara medlem har jag bara letat vidare efter ett öppet forum.

Det kanske är en idé, låta alla kunna se allt, men bara medlemmar kan göra inlägg/interagera.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu är David ullström på marknaden är han något att ha?
Kommentera