Brynäs IF

710653 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1994865

Sv: A propósito de nada
Peja: Vårt skrala PP och BP hänger väl helt naturligt ihop med formen just nu, svårare behöver det inte vara. Osäkra spelare i BP vågar inte kliva på, antingen litar man inte på sina kamrater och vill göra allt själv sas eller så överlåter man ansvaret på andra och blir själv passiv åskådare.
Apropå VIK så tycker jag att Lindelöf såg bra ut igår.
Har ju inte spelat så mkt bättre och är nog därför inte så mentalt stukad heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

Om vi inte ändrar hur vi spelar i numerära underlägen kommer ingen bättring att ske. Det funkar helt enkelt inte att spela så stillastående och passivt i numerära underlägen. Det är ju så som vi spelar man önskar att motståndarna gjorde. Det vill säga att få hur mycket tid som helst i annfallszon, utan någon som helst press.

Vi hamnar alltför nära eget mål. Där motståndarna får skottlägen i höjd med tekningscirklarna.

När vi spelar i numerära överlägen trycker de flesta motståndarna ut oss närmare blålinjen. Plus att de stressar och pressar mer som gör att vi får mindre tid med pucken (och stressas till misstag/felpass m.m). Alltså som man bör spela om man inte vill befinna sig konstant i egen zon i 2 minuter (som förr eller senare renderar i baklängesmål).

Släpp prestigen. Kolla hur de lag som är bäst på spel i numerära underlägen spelar. Stjäl och kopiera. Man behöver inte uppfinna hjulet själv, om någon annan redan utvecklat ett fullt fungerande. För det kan inte bli sämre än hur det ser ut nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:Och du tröstar dej med och lutar dej emot "formen" du. De flesta av oss andra inser istället den kalla sanningen. "Kvalitén". Lagets och spelarnas. Som inte finns i detta aktuella Brynäs.
Kommentera