Brynäs IF

712738 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1995587

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Det saknas en övergripande, genomsyrande puckskicklighet som krävs för att kunna spela en spelförande hockey. Den finns lite här och där i truppen, men det är ingenting som genomsyrar truppen. Det behövs fler spelare som typ Brodecki och färre fartdårar. Och gärna mer spets, om pengar finns.

Dessvärre har Brynäs många forwards som bara jobbar hårt och/eller bara kan åka skridskor (generaliserade egenskaper, de är självklart bra spelare, men relativt sätt på SHL-nivå). Till råga på allt är dessa osmarta spelare ofta inne och sabbar boxplay. Tiden då en klok och alltid välpositionerad spelare som Mads Hansen spelade klockrent boxplay och lärde yngre spelare taktik är över, tänk vilken tillgång gamle Mads hade varit i dagens lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:

"Det saknas en övergripande, genomsyrande puckskicklighet som krävs för att kunna spela en spelförande hockey. Den finns lite här och där i truppen, men det är ingenting som genomsyrar truppen. Det behövs fler spelare som typ Brodecki och färre fartdårar. Och gärna mer spets, om pengar finns....."

Precis några kedjespelare till av Brodeckis kaliber som kan gå in över blå och därifrån fördela passningar och inte som fartdårarna full fart ner i hörnen för att där bli fast...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Mads Hansen styra upp defensiven..? Minns en match för cirkus 10år sedan när Pekkala & Petre var inne samtidigt på isen hemma mot Modo, Pekkala snubbla på sin egen klubba ungefär på vänstra offensiva blå från vår egen målvakts sida och se på det, Petre börja backa hemåt men hängde inte med så jag vill minnas att det var Söderberg & Wernbloom som kom 2 mot 0 och gjorde ett otroligt lätt mål. Nån mer som minns den situationen? :)
Det jag vill komma fram till är i mina ögen sett så att Mads Hansen ska styra upp Brynäs är ungefär som att sätta Pekkala & Petre på att styra upp backsidan....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Klockrent inlägg. Klockren analys. Du sätter verkligen ord på vad många med framförallt mig känner för dagens trupp! Tack! :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Mads Hansen borde ju bli nån slags coach. Maken till mer pålitlig spelare har man svårt att minnas.
Kommentera