Brynäs IF

711071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1998055

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
Sama: Märkligt att kalla en tackling mot huvudet för underbar. Curran fick 2 st igår. Stor risk för hjärnskakning, det ska man inte hylla.. Mycket svagt av domarna att inte ta utvisning där. Förmodligen rapporterar de inte ens det heller eftersom det då kommer bli avstängning och deras tavla än mer uppenbar.
Sen säger jag inte att resultatet i sig var orättvist. BIF var bra o RBK ovanligt bleka igår men trots det så borde Rödins mål inte godkänts. Dessutom mycket tveksamt bortdömt mål för RBK där man hänvisar till avsiktlig hands. Hög klubba möjligen men avsiktlig hands e ju rena påhittet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
RBK: Lägg ner. curry får ta sitt egna ansvar där inne i slottet.

Hela jäkla sekvensen är en ren hockeyorgasm!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
RBK: Scott satte in en riktig bröstvärmare på Curran, absolut ingen huvudtackling. Har sett den 10 gånger i repris och fattar fortfarande inte varför ni inbillar er att det var en huvudtackling. Ibland får jag nästan känslan att efterfrågan att hitta huvudtacklingar är större än antalet faktiska huvudtacklingar.

Danielssons tackling på Curran var mer tveksam, det var i grund och botten ingen huvudtackling utan en schysst tackling där Danielssons hjälm dock hamnade i ansiktet på Curran. förmodligen på grund av längdskillnaden. En märklig situation som kunde ha varit en tvåa, men å andra sidan åkte Scott ut för kneeing utan att nudda er spelare tidigare i matchen.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
RBK: Du verkar inte alls partisk i dina bedömningar.
Kommentera