Brynäs IF

546611 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #1998134

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
Jan Grismöbel: Gratulerar storligen till segern mot serieledarna Rögle!!!

Från det ena till det andra:
Roger Melin nämnde i presskonferensen under gårdagen, efter den Åttonde Raka nollpoängaren hemma mot Örebro, att £yxfällan 'ämnar' ha 100-årsfest i Tegera den 26/10 kl 20.00
M.a.o EFTER mötet med ER kl 15.15 samma dag, d.v.s i morgon.

Dessa 8 raka nollpoängare är ett nytt Klubbrekord i antal raka nollpoängare för £IF, sen Elitserien startade säsongen 75/76
Deras nu längsta INTAKTA nollpoängssvit på mäktiga 44 år !!!!!!!

Man hoppas verkligen att erat Lag är rejält på tårna från första nedsläpp i morgon, så att det INTE finns någon anledning alls för £yxfällan att ÖVERHUVUDTAGET ha en fest i Tegera den kvällen.

För Brynäs vill väl ändå INTE! bli det lag som Bryter £yxfällans, de värsta myglarna Hockeysverige någonsin skådat, pågående historiska förlustsvit, så att £IF får någon som helst anledning att överhuvudtaget dansa Daldans under Lördagskvällen.
Möjligen till ljudet av nån manodepressiv tryckare som går i MOLL, besjungen av Plura Jonsson med sin sluddriga pipa...
(se länk nedan)

Det finns nämligen i nuläget en hyfsat "bra" chans för £yxfällan att 'lyckas' med konststycket att åstadkomma en förlustsvit som kan bli SÅ lång att den eventuellt i det närmaste blir oslagbar!!!
Detta sällsynta "privilegium" vill väl ändå INGEN av £IF:s motståndare missunna dem!?!.....

£IF har ju nu efter 8 raka förluster, till att börja med 4 raka BORTAMATCHER mot Lag som visserligen ligger långt ner i Tabellen, men som alla i nuläget har ENORMT Mycket att spela för! Brynäs inkluderad !!
Inte minst för att se till att £yxfällans OBRUTNA förlustsvit FÖRBLIR INTAKT!!

Det vore ju för Brynäs vidkommande MYCKET NESLIGT om det blir mot just er som £IF återigen får "anledning att fira" , precis som för en månad sedan då £IF vann sin senaste match...

Kom igen nu Brynäs!. Visa musklerna och se till att VINNA matchen!, och förläng Dalarnas 'stolta' Trottoarkantsförsäljares förlustsvit ytterligare.

Vad det lider kanske förlustsviten kan bli så lång som 17 raka matcher...
Därefter möter £IF den 5/12 Oskarshamn på hemmais...

Först då kanske man 'eventuellt' kan unna £yxfällan att få vinna igen... Om, och då, torde deras extremt 'avundsvärda' förlustsvit om isåfall 17 RAKA nederlag, vara UNIKT, och "För evigt" bli mer eller mindre OSLAGBART !!!!!
Förutsatt att nu inte något 'annat' Lag Verkligen 'anstränger sig' för att slå det...

Plura, på Lördagskvällen äntrar '"eventuellt'" £IF med följe,Tegera Arena, rejält "Festsugna", och då kanske med Ytterligare en Torsk, d.v.s 9 Raka Torskar med sig i 'Bagagebagen'.....
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 2019-10-24
Simon Karlsson: Har du ätit rosa piller?
Kommentera