Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2000357

Sv: A propósito de nada
lapad: Det är inte spelarmaterialet det är fel på. I stort sett hela laget underpresterar. Ta en spelare som Sigalet som såg fantastisk ut på försäsongen och är känd som en mycket kompetent och pålitlig back. En spelare som alltid presterar. I Brynäs hittills har han tillsammans med Ingman varit vår sämsta back i +/-. Dessutom så har han lika många poäng som Kilström fast han konsekvent matchas i pp. Det är långt under godkänt för en sådan spelare.
Vad jag menar med det är att Sigalet helt plötsligt inte har blivit en dålig spelare utan av någon orsak presterar han långt under sin förmåga liksom mer än halva laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Personligen tycker jag inte att Sigalet är en PP-back. Det har han aldrig varit. En bra gedigen back men aldrig nån som vräkt in poäng direkt. Konstigt scoutad om han är tilltänkt i en sån roll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Man pratar om Descheneau som en dunderflopp och röster hörs från diverse poddar å paneler att han borde fockas... Jag hävdar att vi pratar om en extremt kompetent ishockeyspelare som har både speed, spelhuvud och hygglig fysik... Han känns extremt påverkad av lagets kräftgång och just att Brynäs haft påtagliga problem att spela sig in i den zoonen på banan där Jeadon är som bäst... Jag hävdar att spelidé och brist på kreativa idéer om hur man skall förändra spelet i anfallszonen ligger honom i fatet. Känns som Brynäs slängt honom på sophögen.... I detta läge kanske han behöver ny miljö i ny klubb men det är inte helt och hållet hans fel...
Kommentera