Brynäs IF

710589 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2005902

Sv: A propósito de nada
Huge: Självklart ska vi inte lämna w.o. men absolut INGET talar för att det här laget kommer rycka upp sig och gå långt i ett slutspel (om de ens tar sig dit) senare i vår.
Pessimist, realist, vis av erfarenhet. Välj själv.
Givetvis hoppas jag dock, som alltid, på ett SM-guld i april!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Du kanske ska beskriva dig som en hopplös, erfaren pessimist?

Ang "absolut INGET talar för att det här laget kommer rycka upp sig..."

Nog finns det en hel del som talar för att laget kan rycka upp sig om man vill och orkar hoppas lite...
- För det första så har vi underliggande statistik som gör gällande att vi ligger på tok för långt ner i förhållande till statistiken vi presterat.
- Efter en djup svacka så har vi successivt spelat upp oss och är i många matcher det spelförande laget.
- Får vi tillbaka Boqvist i laget så har vi direkt en till lina som håller hösta SHL-klass nästan oavsett vilka spelare man sätter honom med
- Vi har slagit förra årets SM Guld vinnare 2 gånger (dessutom förra årets finalist 1 gång). Vi har dessutom slagit laget som leder serien 2 gånger. Att vi presterar bra mot bra lag är ju något som talar för att detta lag kan prestera bra i ett slutspel.

Kom ihåg tiden när vi var som sämst, då tog vi bara poäng mot seriens sämsta lag. Då var det i sanning inte mycket som talade för att vi skulle rycka upp oss. I år finns det faktiskt rätt mycket positivt och jag tror faktiskt att vi kan bli farliga i ett slutspel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Förväntar mig isf inte ett uns av gnäll eller kritik av laget och spelet framöver eftersom du anser att INGET talar för nån uppryckning under resten av säsongen.
Ska bli kul att se hur länge du lik förbannat kan hålla dig från att gnälla och klaga...
Kommentera