Brynäs IF

713683 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2005914

Sv: A propósito de nada
Huge: "... gnälla och klaga"? För att man kanske beskriver realitet och verklighet?
För min del kan jag lugna dej med att om laget fortsätter plocka poäng som nu på slutet kommer, helt naturligt, omdömen som du inbillar dej kunna förbjuda inte heller förekomma i inläggen från mej. Resultat är nämligen vad allt handlar om. Uteblir dessa, som stora delar av hösten, ska du inte hoppas på att vi undviker uttrycka oss negativt. Det har vi nämligen full rätt till om den relaterar hur sanningen i så fall tar sig ut med laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Du tillhörde inte dom som sågade laget innan säsongen, dvs. innan du visste ”hur sanningen” tog sig ut med laget? Om nu resultat är allt som räknas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Man får uttrycka sig precis hur negativt man vill, men Johannes Hedberg hade en poäng i ett tidigare inlägg, när han skämtsamt frågade om vi kunde byta ut en del fans.

Tänk om vi iaf kunde byta till konstruktiva inlägg istället för destruktiva - mobbing på sociala medier och internet i allmänhet gör ju att de människor som kämpar för föreningen går in i väggen och gör ett sämre jobb. Det här gäller inte bara i vår klubb.

Jag tycker man kan tänka efter lite, vill man hjälpa eller stjälpa med sina inlägg?

Det är full möjligt att personer behöver bytas ut i truppen och i ledningen, men man kan väl åstadkomma förändring på andra sätt??
Kommentera