Brynäs IF

546537 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #2011629


Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
nyb: Tycker ändå Sundlöv avslöjade relativt mycket i kommentarerna till GD/AB. Han bekräftade mer eller mindre intresse för både Emil Larsson och Ikonen.

Ikonen vore ingen frälsare men kan ändå tycka att han vore en klar förstärkning. Han har skickligheten och spelsinnet som krävs för att kunna spela bra tillsammans med toppspelare som Scott och Rödin.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nyb: Då kan ledningen leta efter ersättare till Dacklöv med, amatörer.....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nyb: "– Just nu finns det inte så många bra spelare lediga på marknaden."

No shit. Hur fan sköts den här föreningen? Hur kan man lägga alla kort på en 21-åring med NHL-hopp och sedan inte ha en plan för en anständig ersättare? NOLL framförhållning, NOLL proaktivitet. Sedan rycks det på axlarna när det inte går bra.

Och innan någon frågar, JA, jag hade mycket hellre sett att Brynäs värvat en bra spets när Boqvist drog över även om han till slut kommit tillbaka. Då hade vi haft två bra spelare istället. En dyrare trupp som kan gå längre i ett slutspel skulle täcka den kostnaden. Istället sitter vi här med ingetdera. Blir väl någon trött tjeck eller allsvensk spelare i slutändan. Som vanligt.
+16
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nyb: Är ganska övertygad om att vi kommer ha in en ny spelare innan serien drar igång igen efter landslagsuppehållet.
Han nämner ju egentligen bara två saker. Deras scouting i Finland är baserad på att ev värva till kommande säsong. BRA då det finns en hel del intressanta spelare där borta.
Att de fått en hel del namn till sig som de ej gått vidare med är ju också i detta fall rätt bra - enbart för att de anser att dessa spelare inte är av den kaliber som de söker.
Sen är det ju inte bara att värva en spetsspelare för att han är ledig på marknaden. Lika viktigt är det ju att spelaren kommer att smälta bra in i truppen, samtidigt som han ska trivas med hockeyn och staden osv.
Många mer parametrar än bara att vara en spetsspelare.
Kommentera