Brynäs IF

713455 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2011648

Sv: A propósito de nada
nyb: Ja, allt är fantastiskt dåligt när man sitter som soffcoach med noll koll hemma i soffan och har facit i hand.
Det mest dåliga är väl isf att inte du eller nån annan av alla soffcoacher härinne med kristallkula i hand, redan i september kunde berätta för Sundlöv att Devils i slutet av november med säkerhet skulle ge beskedet att man behåller Boken säsongen ut.
Fantastiskt dåligt av dig och dom andra soffcoacherna...
Nästan lika fantastiskt dåligt som när du på fullt allvar verkar tro att Brynäs inte var beredda på att det kunde komma ett nej från Devils om Bokens återkomst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Ja, allt är fantastiskt dåligt när man sitter som soffcoach med noll koll hemma i soffan och har facit i hand.
Det mest dåliga är väl isf att inte du eller nån annan av alla soffcoacher härinne med kristallkula i hand, redan i september kunde berätta för Sundlöv att Devils i slutet av november med säkerhet skulle ge beskedet att man behåller Boken säsongen ut..”

Men vilket ben ska du stå på?

Det är fel att proaktivt påtala brister innan man har facit i hand och det är fel att påtala att chansningarna inte slog in.

Sedan vad spelar det för roll om man sitter i soffan och analyserar, identifierar och påtalar brister - eller någon annanstans?
Det är väll bara en fråga om hur lätt rövslickaren vill få möjligheterna serverat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ”However, the Devils’ hope and expectation at this point is to keep Boqvist in the NHL for the entire 2019-20 campaign.

“It’s something that we’d like to do, yes,” Devils coach John Hynes said. “I mean I don’t want to sit here and tell you that it’s for sure, but right now, our plan is, yes, to have him here.””

Lite mer än en månad före deadlinen för att skicka hem Jesper var det här sedan. Signaler skickades hela tiden om att man skulle behålla honom. För mig var det inget snack om att han skulle stanna kvar där borta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Är det någon härinne som skall kasta nalle i morgon?
Kommentera