Brynäs IF

715712 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013422

Sv: A propósito de nada
Kevin47: Informera om lediga spelares tillkortakommanden är ju precis vad många här inne gör, parallellt med mångas eviga strävan efter nyförvärv. Brynäs är väldigt öppna med att man letar efter nya spelare och man bevakar marknaden. Törs lova att det inte finns något ledigt namn som supportrar "tipsar Brynäs om" som de inte redan kände till. Brynäs får mycket mer initierad information av spelaragenter än vad som finns att läsa i medierna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Trots detta står vi utan någon ersättare till Boqvist i mitten av December vilket de flesta visste skulle ske om Boqvist skulle ta en plats i Nhl.
Där har vi en vattendelare mellan er som tyckte det var rätt att vänta in Boqvist och bla mig som tycker det är vansinne att vänta på någon som tillhör ett annat lag ska misslyckas och därefter komma tillbaka.
Om inte Brynäs var skyldiga att betala Boqvist lönen vid ett ev misslyckande i Nhl så tycker jag även att det är fel att vänta långt in i November på Boqvist det har förmodligen kostat ganska många poäng som skulle vara svåra att ta igen även med Boqvist.
Vi får helt enkelt enas om att vi inte är överens i frågan kan förstå er ur känslomässig synpunkt om vi varit tvungen att släppa Boqvist till en konkurrent pga ekonomin men jag tycker ändå det är ett fel beslut som kan bli dyrbart pga lite spetskvalitet i laget och med Brynäs vanliga flyt på skade sidan så kan vi ge oss fan på att någon av dessa blir långtidsskadade Rödi,Scott eller Signalet.
Kommentera