Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013424

Sv: A propósito de nada
Kevin47: brukar inte sluta med att ingen kommer in, dock kan det bli en ny Rudolf, är mer det som gör att jag inte tror på deras ord om att dem väntar på "den rätta" Cerveny och Broadhurst har varit sådana värvningar som kommit när man väntat och ingen gjorde något avtryck varken i poäng eller karaktär. väntar man 1 månad mer och får något bra då kan man vänta men inte när man kommer till en situation när man vid deadline tänker vi kanske borde ha agerat på mrX som vi var lite osäkra på tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Jag tycker faktiskt inte att Cerveny var en så dålig värvning. Däremot kändes det inte som han fick en roll som han passade i. Jag tror att t.ex. att han gjort det bra med Scott och Rödin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kollade på Hockeylabbet igår. Emil Forslunds xG per 60min (expected goals) ligger alltså på 1,03, 5:e mest i hela ligan. Han förväntas göra 1 mål per match.
Det utan att han spelar något PP och med dåliga spelare runt honom. Är rädd att han lämnar för en annan SHL-klubb som utnyttjar hans fantastiska skridskoåkning och underliggande statistik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tips! Kolla in inside Brynäs på aftonbladet.

Rätt roligt att man har DIFs emblem i pissoaren 😂
Kommentera