Brynäs IF

710655 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013727

Sv: A propósito de nada
Huge:

Så är det. Jag fick själv en tumör i skelettet för två år sen och fick väldigt mycket information om cancerbehandling i Sverige. Den är väldigt väldigt bra, och i synnerhet så riktar den sig till ALLA och inte enbart de som har råd.

Dock finns det en poäng i att så länge pengar och rådgivning finns, så kan man antagligen få ännu bättre behandling i USA via privata läkare. Så Lindblom kommer ju få en väldigt bra behandling.

Men att säga att behandlingen i Sverige inte är bra är ju så långt ifrån sanningen man bara kan komma.

Och som tur var så klarade jag mig från cancer. Skelettcancer är en av de värsta sjukdomarna som finns. All styrka till Oskar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller med. Skönt att du klarade dig, går ju inte att föreställa sig hur man själv skulle ta ett sånt här ruskigt besked.
Klart att Oskar kommer att få fullgod behandling i USA, men att den skulle vara sämre i just Sverige har jag väldigt svårt att se.
Det är väl isf det ekonomiska du pekar på som gör att han kanske har fler alternativa behandlingar att välja på därborta, iom att han själv har råd och även kommer att backas upp ekonomiskt av sin klubb via försäkringar osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Har läst någonstans att det finns en världsledande klinik i Finland som har specialbehandlingar mot just olika typer av skelettcancer.
Kommentera