Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2019018

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Du kan i alla fall trösta dig med,(även om det kan tyckas vara en klen tröst), att MEGASOPAN Daniel Winge har dömt färdigt, Åtminstone på "Hög Nivå" inom svensk Hockey !!!...

Personligen tror jag att Winge runt den 28/10 fick ett ultimatum från högsta instans inom Domarkollegiet??... som lät ungefär som följer (citat): "Du slutar döma vid Nyår!!, annars får du sluta redan NU",(slut citat) d.v.s den 28/10 då detta blev officiellt.

Det är vad jag tror.
Kommentarer på det...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag får en känsla av att man även i Brynäs är aningen missnöjda efter matchen.

"Flertalet domslut var i fokus efter Brynäs 2-3-förlust mot Malmö Redhawks.
– Det pissar oss i ansiktet, säger Anton Rödin.
– Det här får de fan i mig se över, säger Magnus Sundquist."

"Ove Molin, som för kvällen hade en ny roll i båset, var mäkta irriterad efteråt.

– Jag får egentligen inte säga det här, jag gör det ändå. En puck som slås in i mål måste vara mål. Jag är själv en del av SHL och vi gemensamt har tagit besluten. Men vi måste se över det här, säger Ove Molin som inte förstod vad skillnaden är när Malmös mål till 2–1 blev godkänt."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hoppas att han inte fick några allvarligare skador efter sitt fall. Var det inte någon målis som fick det i en liknande situation ?

fter matchen var Malmömålvakten irriterad på Brynästränaren Magnus Sundquist, som han tyckte gestikulerade från båset mot honom. Men Alsenfelt ville inte kommentera händelsen, då han skulle ta på sig en så kallad kylhjälm för säkerhets skull.
Kommentera