Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2020925

Sv: A propósito de nada
bradberry: Angående Campese håller jag med dig. Börjar mer och mer befara tyvärr att han är en gubbe som kommit väldigt långt på att han är bra på att snacka. För om det är nåt han kan så är det att snacka. Leveransen av väl genomtänkta beslut har varit undermålig så här långt. Tittade på presskonferensen när Dackell presenterades. Förvånar mig inte om det är Campese som låg bakom powerpointen dom visade. Går det att göra en mer klyschig powerpoint? Dom där nyckelorden på egenskaper dom hade sökt hos sportdirektören. "Helhetssyn, lagspelare, lyhörd, strategisk, nytänkande, stark förhandlare". Låter jävligt bra, men man säkerställde ju inte för fem öre att Dackell ens var i närheten att leva upp till allt detta.

Sen angående om Brynäs kommer åka ur, där är jag ändå relativt lugn fortfarande. Man har en enorm tur att det just nu finns 3 ännu sämre lag. Sen tycker jag ändå att truppen är okej. Jag var väldigt orolig förra säsongen för då var verkligen truppen skrattretande dålig bakom förstafemman. Om Ove och Honken kan kräma ur någorlunda mycket ur denna trupp så har jag svårt att se att Leksand och LHC ska gå om oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Ove kan börja med att byta tillbaka den förre kaptenen...
Blomman är bättre alla dagar än Rödin, som är för obalanserad, se YOU TUBE där han gormar och går helt rabiat...
Med blomman kommer alla att jobba för laget, med Rödin kommer många fortsätta att glida runt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: "Sen angående om Brynäs kommer åka ur, där är jag ändå relativt lugn fortfarande. Man har en enorm tur att det just nu finns 3 ännu sämre lag"

Tur att vi vunnit mot de två sämre av de tre nyligen då. Nej, vänta...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: smorde är bra trots sikt
Kommentera