Brynäs IF

713713 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2021096

Sv: A propósito de nada
Jag har kollat upp lite hur det ligger till med Wallson.

Dom i poden spekulerade i att han kanske fortfarande har ersättning från Lions och att det är därför som han inte har setts till i någon ny klubb.

Han skrev på ett 2-års kontrakt för säsongerna 16/17 och 17/18. Så han fick ju lämna när det inte var jättelångt kvar på kontraktet. Så att han är avlönad än ser jag som orimligt.

Han var ju nära LHC innan Tommy Jonsson tog över.

"Det var nära, men jag valde att tacka nej. Jag är sugen på att fortsätta utomlands i någon form. Så just nu avvaktar jag och väntar på att något dyker upp. Det är viktigt att det känns hundra procent rätt också, säger Hans Wallson."

Hoppas att han vill ha en rejäl utmaning och kommer till Brynäs ändå. Tror han skulle göra det bra här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF :
Precis så lär också varit fallet i Brynäs i samband med att Magnus Sundquist entledigades. Spelarrådet lär ha kallats till möte under söndagen där kaptenerna Anton Rödin, Greg Scott, Lukas Kilström och Jacob Blomqvist närvarat och förmodligen också ledande spelare som Jonathan Sigalet och Niclas Andersén eller Nicklas Danielsson. De har alla fått gett sin syn och redogjort för hur gruppen mår och känner och sedan har föreningen fattat ett beslut utifrån det och den samlade bilden man har av läget.

Som spelare såg jag det personligen som ett misslyckande och ett form av svek mot tränaren och person som jag tidigare haft en relation med.

Källa: Sanny Lindström, sport expressen
Kommentera