Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2021213

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Dels tror jag aldrig Mannberg kan spela i ett lag som ska spela possession-hockey, dels kryllar det av "perfekta fjärdekedjespelare" i Brynäs, dels tror jag att den här säsongen har gett honom förhoppningar om en betydligt större roll än så.

Om Brynäs ska spela en hockey som går ut på puckinnehav måste man ju se till att bygga en spelartrupp med hög spelskicklighet, spelare som kan hålla i pucken och lösa situationer genom att spela sig ur dem. Molin och Brodecki är definitivt rätt spelartyper, Mannberg är det definitivt inte. Mannberg är en spelare som ofta dumpar pucken i 3mot2-situationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "dels kryllar det av "perfekta fjärdekedjespelare" i Brynäs,"

Fel, hade det kryllat av perfekta fjärdekedjespelare så hade vi haft en bra fjärdekedja....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Skillnaden är att det inte kryllar av tredje/fjärdekedjespelare i laget som är bättre än Mannberg.
Klokt val av Sundlöv om Mannberg är det sämsta vi har i denna kategori av rollspelare i nästa års uppgraderade lag och som han nu jobbar med, samtidigt som han i första hand letar efter nåt nytt istf Boken.
Din önskan om att alla i laget ska vara puckskickliga
och kloka spelare som alltid vet när dom ska dumpa eller hålla i/passa känns inte realistisk, även Mannbergtyper behövs i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Molin och Brodecki är definitivt rätt spelartyper,

Men anser du samtligt att de är tillräckligt bra för att lyfta laget till att bli ett semi-lag, på de platser vi har ”lediga”, eller behöver vi bättre spelare?
Med rödin scott, sallinen nicky o jeadon på kontrakt - vart ska dessa 2 in o ta plats?
Det är den viktiga frågan, iaf för mig.
Kommentera