Brynäs IF

713039 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023140

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
nyb: Ja nu är det nog försent och vi har nog även tappat Kihlström under en lång tid då han haft så många hjärnskakningar.
Sen med Boqvist så blev det ju precis som jag förutspådde att han skulle ta en plats och att marknaden sedan skulle vara död,
Om vi nu ens skall komma upp i ordinarie lag som det var tänkt från början så vill det nog till att det värvas en back och en forward av klass.
Vi skall heller inte glömma att Brynäs varit väldigt förskonade från skador denna säsong och man undrar hur i hela friden det skulle ha gått annars?

Läxorna att lära måste vara att det gäller att ha 6 backar och 4 forwards av mycket hög klass i truppen (bredd på spetsen) för att kunna klara sig hyfsat i SHL och att spelare som drar till NHL skall ersättas direkt
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Axle San:
” Läxorna att lära måste vara att det gäller att ha 6 backar och 4 forwards av mycket hög klass i truppen (bredd på spetsen) för att kunna klara sig hyfsat i SHL och att spelare som drar till NHL skall ersättas direkt”

Fast Dackell har ju redan gjort läxan från ifjol och kom fram till att vi måste ha två ledande linor, så 4fwrds är för få.

” Vi skall heller inte glömma att Brynäs varit väldigt förskonade från skador denna säsong och man undrar hur i hela friden det skulle ha gått annars?”

Ingen fara, vi skulle inte behöva hämmas av avstängningar och skador heller som i fjol enligt Dackell.

Sundlöv måste ha tyckt backsidan såg bra ut! Forwardsspetsen med!
Eller ja, det öppnade ju upp sig så sena inplocken av Molin och brodecki verkställdes. Utan dem vet i fan om vi inte legat ännu sämre nu!
Så så felbyggt var vi!

Dackell fick då iaf underkänt på sin inlämning av hemläxan.
Sundlöv verkar inte ha läst den läxan spec mycket heller.
Låst ämne

Sv: Linköping HC - Brynäs IF 2020-01-11
Sundlöv borde slå en pling till Sport i Liiga.

Desousa(C) & Seigo(B) har kontrakt som går ut i år och dom är hopplöst sist.
Seigo gjorde det bra i Mora för ett par säsongen sen och Sousa ligger på hyffsat poängsnitt i ett bottenlag. Renodlad center så isåfall flytta ut Blomman eller Ölund på en kant.
Sundlöv har förstås koll och vad jag hört via Altberg så ska Desousa redan ha bjudits ut.
Låst ämne