Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023873

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:Sundlöv har kompetens, inget snack om saken. Han är bra men inte perfekt och han är väl mer en långsiktig lagbyggare än någon som gärna kortsiktigt agerar och lappar ihop. Hans egenskaper är förstås på gått och ont men jag tror faktiskt på Sundlöv på sikt.
Nu tvingas Sundlöv agera trots att han blundat och hoppats att det skulle lösa sig....sånt är livet men någon ledig tjeck eller nåt lär ju alltid kunna gå att troll fram.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Sundlöv har viss kompetens, det kan jag ge honom. Och han är väl den minst svaga länken av "de tre vise männen".

Men, har han tillräcklig kompetens för att fullfölja 3-årsplanen? Det tror inte jag.

Ett stort problem när dessa poster skulle tillsättas var ju att man skulle hitta kompetenta personer till organisationen. Och poff, så hittade man dom på sin egen bakgård. Frågan är, kollade man någon annan stans? Troligtvis inte.

Som jag skrev redan då. Det är stor risk att dessa personer, med värvningsstrategin i minne, kommer att bli väldigt ifrågasatta om dom inte levererar - vilket nu hänt.

Även fast organisationen bedyrat att man värvat dom bäst lämpade för jobbet så är det ju ganska uppenbart att dom värvats för att dom är gamla Brynäsare.

Här har Campese gjort ett alldeles för dåligt jobb med att hitta sportdirektör som fått konsekvensen att de sportsliga framgångarna blivit sämre än förra året.

Och sportdirektören har anställt alldeles för dålig sportslig ledning.

Kedjan blir ganska enkel att följa från första felbeslutet;
-Campeses tar in Dacke
-Dacke behåller Sunken och anställer Sundlöv
-Sundlöv lyckas inte sätta en tillräckligt bra trupp och Sunken lyckas inte hitta ett hållbart spel.

Som jag inledde med så kanske Sundlöv är den minst svaga länken i det hela. Men det betyder ju inte att man ska behålla det som är minst dåligt.

Vi kräver mer än så i Brynäs, som en vis man en gång sa.
Kommentera