Brynäs IF

711068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028088

Sv: A propósito de nada
Peja: En typisk och förväntad Sundlöf värvning. Okänd, gått lite halvtaskigt, kanske kan blomma ut, billig - en chansning igen.
Mest tragiskt att denne rutinerade sportchef inte lärt sig av tidigare säsonger att BIF aldrig lyckas värva spets en bit in i säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Sundlöv har varit tydlig, "Vi mäste avvakta tills vi hittar rätt spelare"!
Man anser att han är "mycket" bättre än Forslund men om jag inte minns fel så ska vi värva kompetens och gubbar som kan hjälpa Brynäs till att nå kvarten eller det aom är ännu viktigare, att bli kvar o SHL. Nu ska vi inte vara negativa utan vi får hoppas att killen får en ny tändning i Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Den som sett John spela i dels Färjestad och även i Mora vet om att det är en rejäl uppgradering från Forslund.
Jag tycker det här är en bra värvning. John är stark med puck, använder sin tyngd helt rätt och är bra på att gå rakt på mål. Håller John högre än Blomman, Rohdin, Forslund, Alcén med flera och ser honom som en spelare för vår tredjekedja MEN som även höjer vår tredjekedja.

Sen helt annan sak så såg jag att Filip Ahl lämnar Karlskoga.
Nu tror jag många säger emot mig när det är ytterligare en spelare från Allsvenskan. MEN det är exakt den här typen av värvning vi ska göra från Allsvenskan om vi ska göra någon.
Är helt övertygad om att hans spelstil skulle passa tex Rödin & Scott som handen i handsken.
Väldigt fin och bra spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Persson har ju spelat 4 säsonger i SHL och snittat på cirka 10 mål/säsong. Helt okänd är han inte för någon som följer ligan.

Tycker den här värvningen påminner lite om när man tog in Mats Lavander, även om Persson väl är yngre nu än Mats var när han kom till Gävle. Och nej, Lavander var ingen superstjärna, men det är en spelartyp som saknas i laget.

Att bli av med Forslunds lönekostnad och få in en powerforward är två flugor i en smäll av Sundlöv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Michael "Plus-minus-noll-värvaren" Sundlöv visar "handlingskraft"...
Kommentera