Brynäs IF

714107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028097

Sv: A propósito de nada
Filip Ahl som har gjort 40p på 40 matcher i Karlskoga i år släpps från klubben enligt elite prospect. Ung kille född 97. Det hade vart en intressant förstärkning i detta skede

Kan det vara något för brynäs? I shl lär han hamna iaf
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
luckyluke: Väldigt oväntat med Ahl, men han och Karlskoga verkar ha varit väldigt oense om saker och ting. Lär ju hamna i SHL med tanke på sin fina säsong, HV känns ju hetast. Men känns absolut som en spelare som skulle förstärka Brynäs i nuläget, lär gå före ett gäng spelare i vår nuvarande uppställning.

Angående Persson så är jag försiktigt positiv. Känns åtminstone som en uppgradering jämfört med Forslund.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Man kan prata om spelare hit och dit. Men glöm inte bort tränarens roll. Det är ingen tillfällighet att de lag som ligger i topp i en serie (vilken sport det än gäller) är de lag som har de bästa tränarna. De bästa tränarna får ut max av spelartruppen och organisationen, och sprider en framtidstro inom hela föreningen. Därför är det av yttersta vikt att till nästa säsong få in en huvudtränare som maximerar ingångsvärdena. Den här säsongen handlar enbart om överlevnad. Men samtidigt måste ledningen jobba stenhårt med det längre perspektivet. Framtiden byggs inte i framtiden, den byggs nu.
Kommentera