Brynäs IF

711049 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2031887

För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Hej!

När man ser hur laget uppträder efter att Ove tagit över, så undrar man om det ”bara” är usla spelare vi besitter i laget(med vissa undantag) eller om det faktiskt är för dåligt ledarskap tidigare som gjort att det sett så bedrövligt illa ut? Under de sista matcherna( Luleå h, Dif h och delvis Mif b) så har vi spelat riktigt bra jämfört med tidigare. Vi kunde lika gärna vunnit både mot Luleå och Dif hemma!
Visst behövs förstärkningar, men jag anser att man långtifrån fått ut vad man borde ur denna truppen!
Försvarsspelet tex var ju mkt bra mot Dif och Luleå. Behåll Ingman och Norin. Dessa är kreativa, och ge ej nya kontrakt till Ersson och Lundgren. Och värva sen in 3 klassbackar istället.( Söderström lär väl dra). De nya ska vara backar med bra storlek o fysik!

Med rätt tränare så spelar vi snabbare förstapass, enklare och med tydlig spelidé i försvarsspelet i egen zon.

I anfallet har vi alldeles för lite spets! Där finns flera kontrakt som ej ska förlängas! Blomman,Rhodin. Där måste riktig spets in. Tyvärr har vi några på kontrakt som blev felaktigt skrivna som borde lösas bort, men kostar!!
Förläng med Molin och Brodecki

Jocke E tveksamt att förlänga med!?
Men inte huvudproblemet i dagens lag!

Men tror mycket beror på att vi inte har en tydlig spelidé och vi måste tydligen ha en tuff tränare som eldar på och spänner ögonen i spelarna !,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
vedevåg: Kallar du att missa en pass med en halv meter och förlora 4 närkamper av 5 i egen zon för kreativ? Norin ska ej ha förlängt kontrakt.
Ingman har kontrakt dessutom kontrakt nästa säsong.

Annars instämmer jag :)
Kommentera