Brynäs IF

714650 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2031985

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Huge: DU kan inte uttala om att det är väldigt överdrivet hur spelare agenter osv tänker efter som DU inte vet något om förutsättningarna när de tar sina beslut!
Säg inte åt oss andra att sluta spekulera kring Sundlövs förutsättningar när du inte vet ett endast ting om agenter o spelares förutsättningar!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Stefan R 63: "Säg inte åt oss andra att sluta spekulera kring Sundlövs förutsättningar när du inte vet ett endast ting om agenter o spelares förutsättningar!!"

Haha, är du full?
Du och andra har ju inte ens försökt eller börjat spekulera kring Sundlövs förutsättningar, när du/ni kritiserar hans beslut.
Min poäng är ju att man kanske borde ta reda på de förutsättningar han haft när han ex värvat en viss spelare, INNAN man sen påstår att den värvningen varit konstig eller felaktig.
Men jag har ju sen länge fattat att du och många andra tycker det är fullt normalt och seriöst att sitta hemma i soffan och kritisera beslut där man inte haft en aning om belsutsunderlaget.
Lika korkat och obegåvat som att sitta hemma i soffan och kritisera en person för att ha slagit ihjäl en annan person, innan man tagit reda på omständigheterna kring händelsen. För att ta ett konkret och principiellt jämförbart exempel...
Kommentera