Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035867

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Forsberg 1978: Sundlövs sena värvningar gjorde ju båda målen igår. Gjorde två sena värvningar mål för något annat lag i den senaste omgången?

Tycker också att Dackell gjorde ett dåligt jobb med sina rekryteringar inför säsongen men Sundlöv har ju hittat dugliga spelare på en mycket begränsad marknad. Molin, Persson och Björk är spelare som man kan bygga vidare med.

Tycker personligen att Dackell borde ha ersatt Boqvist inför säsongen, i ett tidigt skede, att det skulle gå i ett sent skede när ett guldjagande Färjestad tar in Emil Forslund trodde jag aldrig på. Förhoppningsvis lär sig Brynäs något av detta - det är ju fullt möjligt att det blir ett likadant scenario med Söderström nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Försöker mig på en sammanställning över forwards som SHL-klubbar har värvat under säsongen, apropå Boqvist:

Brynäs: Persson, Molin
Djurgården: Axelsson, Widing
Frölunda: -
Färjestad: Forslund, Albin Eriksson + Latta, Mustonen, Widerström (tack eltifoso)
HV71: Lias Andersson, Bergström
Oskarshamn: Palmberg
Leksand: Matt Carey
Linköping: Hardt, Helewka, Kärki
Luleå: Komarek
Malmö: Brodecki, Myttynen
Rögle: DeSousa
Skellefteå: Nowick, Anton Holm, Kallela
Växjö: Micflikier, Paulsson, Bailey
Örebro: Kovacs

Har jag missat någon?
Låst ämne

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Peja: Sannolikt i stort det bästa man kunnat hitta idag, jämfört med hur många andra lag har värvat.
Angående Bokens ersättare så är det svårt att avgöra ifall det var rätt eller fel av Sundlöv att avvakta definitivt besked från Devils, eftersom vi inte vet hur starka eller svaga indikationerna var på att Boken skulle lånas tillbaka.
Med facit i hand skulle man förstås ha börjat leta ersättare på direkten, nåt som iofs är självklart men ointressant att påpeka.
Låst ämne

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Peja: Håller med. Brynäs är kanske det lag som hittills träffat bäst med ”undersäsongenvärvningsr”. Tre helt okej värvningar, till och med bra... som man kan bygga vidare på nästa säsong också. Bättre än någon halvfet legoknekt...

Tycker lite synd om de som här på HS har svalt snacket från Pettisbifpopcornwillelök. Hur långt får man gå innan trollstämpeln ska sitta där? ”BOOM, Boken klar” med detaljer om kontraktet vilseleder såklart någon ny HS-stackare... Personligen dras jag tillfälligt med då övertygelsen verkar så stor. Dock när jag analyserat vem miffot bakom nicket är, lägger sig entusiasmen. Att komma med rykten man snappat upp är ju helt okej och en av anledningarna till att undertecknad faktiskt hängt här i snart 20 år... Men att sprida lögner i rent jävelskap borde rendera i avstängning... Nu är det ju så att personen bakom skriver på ett sätt att han ganska snabbt genomskådas så vi får väl tillsammans vara uppmärksamma om trollet visar sig igen, under nytt namn...
Låst ämne