Brynäs IF

714266 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035879

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Huge: Nej, det är inte ointressant att säga hur Brynäs borde ha agerat kring Boqvist med facit i hand. Nästa säsong kan Brynäs hamna i samma situation med Söderström och då är det viktigt att ha dragit lärdom av Boqvist-debaklet. Det vill säga måste man värva en ersättare till Söderström oavsett vilka indikationer NHL-klubben ger och endast betrakta honom som en bonus.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Peja: Ville bara peka på Sundlövs förmodade vånda och att man kan ha viss förståelse för beslutet att avvakta ifall han nu fått indikation på att det var ex 80% chans att Boken skulle lånas tillbaka.
Varje fall är iofs unikt men om samma läge uppstår med Söderström inför nästa säsong så lär nog Sundlöv ta det säkra före det osäkra och gå på bonuslinjen.
Låst ämne

Sv: Färjestad - Brynäs 2020-02-15
Peja: Tror inte vi riskerar att hamna i samma sits med Söderström nästa säsong. Han har inte kontrakt med oss (vilket Boqvist hade denna säsong). Så oavsett vilka läxor ledningen lärt sig (och inte lärt sig) efter denna säsongs misslyckanden så sitter man i alla fall inte i samma sorts rävsax gällande Söderström nästa säsong.
Låst ämne