Brynäs IF

712980 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044567

Sv: A propósito de nada
Sama: som jag förstår det är blir ju Desch billigare för Brynäs nästa säsong med. Och han är bara 25 år. 8+8 är inte jättebra såklart och långt under vad vi förväntade oss, men iom att han har kontrakt så kan det ju vara rimligt att hoppas han får ut allt sitt kunnande nästa säsong.

Finns många spelare som inte lyckats jättebra första året i SHL och sen blivit stjärnor i ligan. Arlbrandt, Westerholmarna, Marcus Nilsson för att nämna några.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Nä, Desch har inte klickat offensivt och så kan det vara - men han är ju en belastning defensivt. Funkar ju att ha en spelare som är sämre defensivt men har en offensiv uppsida. Så frågan är om man kan vänta in den offensiva uppsidan medan han under tiden har en så tydlig belastning bakåt.

Kommer en tränare som är noga med detaljer, som Peter andersson, in blir det intressant att se vad man gör med Deschen. Clark funkade ju bra under Bulan t ex.

Dock tycker jag att man ska bryta med Desch. Ser inte att han ska ha en lika stor offensiv uppsida som exempelvis Clark.

Och en "okej" offensiv kombinerat med usel defensiv vill jag varken se högt upp eller långt ned i kedjehierarkin.
Kommentera