Brynäs IF

715158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048770

Sv: A propósito de nada
Tänk vilken chans egentligen för alla lag över lag och för våra egna juniorer om man på något vis skulle kunna förbjuda nya värvningar av importer för alla shl lag säsongen 20/21. Visst det skulle kanske bli huggsexa och överpris för tex Svenska rollspelare som saknar kontrakt.
Men i slutändan så skulle de flesta lag få hämta sig från dyra löner och få lyfta fram juniorer.
Kanske att man på nåvis kan kräva att x antal spelare i gruppen ska vara junior.
Som i allt annat gynna vissa lag och missgynna andra lag men i slutändan kanske ändå det bästa för shl och framtiden? Funderingar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Tror det skulle sänka kvaliteten drastiskt och leda till massvis med överbetalda svenska spelare. Att inte få ta in nya importer skulle ju också skapa en enorm konkurrensfördel för de som redan har många under kontrakt.

Kan för övrigt rekommendera mrmadhawks cirka ett år gamla intervju med Peter Andersson. Han pratar om tydliga riktlinjer men också att man måste ge utrymme till kreativa spelare och låta de göra misstag. Det märks ju också att han håller Molin högt. Däremot har ju Malmö haft ett lag med mycket tyngd och power, det måste till några rejäla nyförvärv för att ge Brynäs den dimensionen.
Kommentera