Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049162

Sv: A propósito de nada
Peja: Bulan trivs bra i Sthlm och har just köpt en lägenhet i Vasastan. Sen är det säkert en kostnadsfråga. Vår ekonomi är hyfsat trygg då vi inte budgeterar eller tjänar så mycket som andra lag på slutspel. Typ de som har egen arena och restauran med massa egen personal. Men Jocke vår sportchef är väldigt noga med finanserna. VI lär göra en förlust på gissningsvis ett par miljoner denna säsong. Ingen katastrof men såklart inte bra. Men jag tror Bulan stannar alternativt spelar i Schweiz(men han behöver knappast pengarna).
Den ni borde gå efter av de vi diskuterar med är Manuel Ågren. Årets överraskning i DIF och säkert god för runt 30 poäng nästa säsong. Spelar dessutom alla spelformer. Bra speed och utvecklas hela tiden. Borde fortfarande vara förhållandevis billig.

Men svårt med silly nu när klubbarna har oerhört svårt att veta hur mycket allt med corona kostar i framtiden i förlorade sponsintäkter, publikintäkter osv.
Malmö som i år är under kontrollår där lär elitlicensen ligga i farozonen. Man kan bara få dispens en gång per femårsperiod och det har de fått denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: Man kan nog utgå ifrån att det kommer tillfälliga lättnader i elitlicensbestämmelserna. Speciellt vad gäller dispenser.
Kommentera