Brynäs IF

542540 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050030

Sv: A propósito de nada
Huge: Haha, så starkt som en konspirationsteori alltså. Det enda jag menar är att man inte ska lita på allt som skrivs. Om han nu lämnar så slätar han ju över hela historien med Andersson på ett snyggt sätt. (För oss fans.)
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Mer saxat från GD om Molin:

"Emil Molin står inför ett avgörande beslut för sin hockeykarriär.
Brynäs, Färjestad eller något helt annat?
– Jag spelar jättegärna kvar här hemma, säger han."

"Molin har redan deklarerat att Peter Anderssons inträde i Brynäs inte påverkar hans beslut i negativ riktning, snarare tvärtom."

Om din "konspirationsteori" nu stämmer (Molin vill egentligen inte ha Andersson som tränare och det är därför som han väljer bort Brynäs), varför fortsätter han då med att "hylla" Andersson och framhålla hur positivt det är för hans eget klubbval att han återigen får denne som tränare om han väljer Brynäs?
Det enklaste och klokaste från Molins sida hade väl som sagt isf varit att inte säga nånting öht om Brynäs nye tränare, eller iaf uttala sig mer neutralt om Andersson.

Klart att man inte ska tro på allt som skrivs i media och det beror förstås på vad saken gäller, men i just det här fallet ser jag inga konkreta belägg för att Molin och Andersson inte skulle passa ihop, baserat på vad båda två sagt om varandra i diverse media, tvärtom.

Fortsättningsvis från GD:

"Även fast du inte kan skriva kontrakt kan du bestämma dig mentalt, har du gjort det?

– Nej, inte helt. Beroende på olika saker, som kontraktet. Men jag flyttade hem av en anledning och jag trivs jättebra i Gävle. Det är inte helt klart att jag blir kvar här hemma men jag trivs."

Som jag trott från början: det verkar nu handla mer om detaljer i kontraktet, sannolikt pengarna och det sociala. Särskilt när man läser följande:

"Det låter som att det (Brynäs) är högst upp på din lista över potentiella klubbar.

– Ja, lite så. Sedan har jag inte bestämt mig helt. Som det gick den här säsongen ska det vara något extra, utöver hockeyspelandet, som gör att jag byter klubb. Det gick jättebra sedan jag bytte till Brynäs och självklart är de högt upp på min lista."

Min egen "konspirationsteori":

Molin har redan bestämt sig för Brynäs, bara detaljer i kontraktet återstår.
Får och kan dock inte ge besked, bl.a eftersom det just nu är förbjudet för klubbarna att värva spelare.
+1
Kommentera