Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052981

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Om man ska spekulera lite kring laget nästa år utifrån vad som Sundlöv sa i podden senast.

Spelare man vill behålla/signa:
-Molin och Ölund sa han ju rakt ut att man ville ha kvar, så inte mycket att fundera över där.

-Han pratade om både Andersen och Lindelöv. Att Andersen höll hög nivå och att Lindelöv ville stanna och kämpa. Tror inte att kontraktet bryts med någon av dom efter Sundlövs uttalanden.

-Sundlöv hintade om att en poängstark back skulle komma in. Kan han ha menat Hedberg? Jag tror det.

Spelare man kanske förlänger med/signar:

-Bertilsson var ju ett önskenamn och högst upp på listan

-Danielsson om man når en överenskommelse. Lät lite tveksamt tyckte jag. Kanske kan bli som med Dick Axelsson och Djurgården, att man startar säsongen utan och ser om behovet finns. Lite som jag varit inne på tidigare.

Spelare som man kanske bryter med

Här tänker jag på spelarna som Sundlöv INTE nämner i podden:

-Han pratar om hela backsidan och eventuella nya spelare men nämner aldrig Sigalet. Kan det vara ett kontrakt man funderar att bryta? Finns många spelare i samma kategori så kanske?

-JD, Sallinen och Alcén. Ingen av dessa nämner Sundlöv i podden så kanske troligt att någon eller alla av dessa är satta under lupp eftersom man pratar om att bryta vissa kontrakt. Vidare finns Westfält, Asklöf och Solem - men dom är ju bara utfyllnad och gör varken från eller till.

Ska jag spekulera fritt gissar jag att man bryter kontrakten med Sigalet och JD, samt väntar med att signa Danielsson. Gissar att Westfält och Solem ges chansen att visa vad dom går för under försäsongen. Man behåller Alcén och Sallinen

Gissar också att vi INTE kommer att få se något mer etablerat nyförvärv (förrutom isf Bertilsson). Brynäs har en ålderstigen trupp och unga spelare måste in. Tror att tanken är att Andersson ska detaljjobba med dessa för att utveckla dom och sen har ju Ove Molin en roll som spelarutvecklare i klubben så han måste ju få något att göra oxå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nu vet jag inte riktigt om dina uttryckta spekulationer i inlägget för en timme sen hyser några droppar ironi eller så, men skulle allt falla ut i det där du skriver så är vi dödsdöma nästa säsong. Ett skitlag, inte ett dyft bättre än senaste...
Kommentera