Brynäs IF

711075 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053311

Sv: A propósito de nada
Nu är det på sin plats att Campese går ut offentligt och motiverar korttidspermitteringar och varför man, missat slutspel och intäktsnoll till trots, väljer att som vissa skattebetalare uttrycker det ”utnyttja coronasituationen”. Drevet går ganska varmt nu på insändarsidorna och här är det viktigt att vara tydlig gentemot fans och sponsorer. Kan tänka mig att det blir en väldig osäkerhet och att sponsorintäkter minskas etc. det håller dock inte att bemöta dessa insändare med ”inga kommentarer”. Brynäs behöver inte uppretade gävlebor, företagare, skattebetalare... Man behöver dessa på sin sida...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Stödet är inte tänkt att ersätta utebliven vinst från det inställda slutspelet. Det ska kompensera generellt för ekonomiska svårigheter pga coronan, t.ex. för att sponsorer konkar och inte kan bidra längre. Brynäs och alla andra arbetsgivare måste söka stödet och får det bara om de har rätt till det. Dessutom finns det ett tak på 44.000 kr per anställd som man kan få ersättning för.

Varför är nån upprörd?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Så uppretade företagare som själva permitterar personal och skyller det hela på minskade intäkter pga Coronaläget, är förbannade för att arbetsgivaren Brynäs gör likadant?
Underbart...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Finns den här intervjun för två dagar sen av Hockeysverige, bemöter väl egentligen inte korttidspermitteringen, men beskriver väl situationen i föreningen iaf.
Kommentera