Brynäs IF

554892 inlägg · 7751 ämnen

Inlägg #2063516

Sv: A propósito de nada
Lindström: Ja och alla supportrar måste vara inställda på att nästa säsong kan bli riktigt, riktigt jobbig. Ingen tjänar på att föreningen återigen hamnar under stort tryck av supportrarna under hösten, med krav på sparkade tränare osv. Nu måste vi försöka ge spelare och ledare lite arbetsro, så vi slipper den där ängsligheten man sett att spelarna lidit av senaste säsongerna.

Även om jag tycker man gjort en del konstiga beslut under silly season, så tycker jag ändå i grunden att man börjat från rätt ände nu. Nu har man en stabil ledarstab på plats. Om allt klaffar kommer vi kunna hota om topplaceringar år 3 med Peter Andersson. Det är bara ställa in sig på att saker tar tid. Tittar man på alla andra lag som tagit sig från bottenplaceringar till att bli stabila topplag så tar det minst två säsonger.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
” Tittar man på alla andra lag som tagit sig från bottenplaceringar till att bli stabila topplag så tar det minst två säsonger.”

Jo, så är det, ingen mig vetligen har skrikit ”nu satsar föreningen på guld” och tagit det första året.
Men då har man iaf sett ett värvningsförsök från klubben, dels på ledare men framför allt på trupp.
Ingen har gått ut och sagt att spelare har potentialen att bli bättre och genom det ska vi bli herre på täppan.

Göra som Brynäs och sätt mål, både sportsligt och ekonomiskt, och misslyckas på både och som Sundlöf sedan uttrycka att man har en för tunn plånbok att värva det Bif behöver redan från start. Boqvist ersättare tex. Det är patetiskt!
Så då står sundlöv och säger att Bif inte har råd med värvningar och Campese att det finns pengar,

Många har sett och accepterat att Dackell inte var lyckad som sportdirektör, men att man som supporter inte ser och hör att Campese är betydligt mer fel på sin post än Dackell var på sin förstår jag inte.
Det är ju övertydligt!

Men menar du nu att vi åter igen ska sitta tysta och hoppas på dravel?
Bara låta lekstugan fortsätta?
Det är ingen som går på ett årsmöte och kräver avgångar utan att veta den har folk i ryggen.
Därför är det nu opinionen bör starta - för tittar vi historisk så finns inget rätt tillfälle att kräva förändring, utan hellre nu än senare.

Och åter, det är inte enskilda spelares eller ledares fel att det går som det går, år ut och år in, utan problemet är de som bygger och fördelar de ekonomiska förutsättningarna och bestämmer vem som är en lämplig Brynäsare och inte.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det är lite som med första åren med Czarnecki. En tränare som säkert kommer sätta en lägstanivå och en defensiv utan att ha tillgång till ett bra spelarmaterial. Under CZ hade Brynäs ekonomiska problem, nu är problemet snarare massa dyra kontrakt med ganska medelmåttiga spelare. Det är en slags sanering på olika sätt. Det som trots allt känns ganska bra är att Brynäs har en bra förstakedja, PP#1 och riktigt bra målvaktstalang. Det kommer vinna matcher åt laget om man får till defensiven.
Kommentera