Brynäs IF

713581 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2066084

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Har ju Timrå i stället för Oskarshamn. Då jag är född i Solna så ser jag gärna AIK i stället för både Leksand å Oskar eller varför inte köpsjö .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Helst av allt skulle jag vilja se Björklöven i SHL. Timrå är ju oxå klassiskt. AIK har jag aldrig gillat, mest pga deras supportrar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jan Grismöbel: Gillar Timrå, MoDo och Mora men sportsligt är det nog bra om dom inte är i SHL, alla är ju talangfabriker där Brynäs relativa närhet till deras hemstäder kanske kan göra oss mer attraktiva. Inte för att Brynäs har haft något slags monopol på deras spelare de senaste åren men bra om det finns så många halmstrån som möjligt att greppa :-)

På tal om Mora. Undrar vilka som är aktuella för sista backplatsen? Kan Nörstebö vara ett budgetalternativ som Mylläri och Westerlund?

Kul att höra att fler är priviligierade med en fruga som också älskar sport. Fotbollen och hockeyn har jag inga problem att marknadsföra hemma, men det är lite svårare med boxningen, wrestlingen och greyhound-racingen.
Kommentera