Brynäs IF

713082 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2069998

Sv: A propósito de nada
Peja: Tråkigt med detta ständiga hackande på Desch.
Vet någon av er hur mycket han tränar nu? Vilka krav Brynäs har ställt på honom? Hur han kommer användas nästa säsong?
Man såg ju en tydlig förbättring i slutet av säsongen på han form, vad säger att han inte bygger vidare på det?
Nu har haft sin första säsong i Sverige och den gick sådär men jag personligen tror stenhårt på honom till nästa säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bifsydväst: Hackande och hackande. Jag tycker inte att han platsar baserat på vad han har visat på isen. Att Brynäs sa att han inte var tillräckligt bra tränad var inte heller särskilt förtroendeingivande, med tanke på att han har spelat hockey på heltid under ett antal år. Jag känner div1-spelare som har ett jobb vid sidan om som är tillräckligt bra tränade för SHL, så att Desch inte var det är inget plus i kanten för honom. För mig räcker det faktumet för att kunna konstatera att han inte var tillräckligt bra scoutad och att det var en felrekrytering.

Att Desch helt plötsligt skulle återvända till Sverige i topptrim kan man ju hoppas på, men hur troligt är det? Och även om så var fallet, så var hans största problem förra säsongen positionsspelet utan puck, framförallt i försvarsspelet, och det kommer inte bli bättre av att han är i bättre fysisk form.

I den bästa av världar kommer Desch i superform, fattar helt plötsligt den taktiska biten i SHL och höjer sig under Peter Anderssons ledning, men realisten inom mig tvivlar på det. Realistiskt sett tror jag att Desch blir den första att få sparken nästa säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bifsydväst: Enig . Håller alla tummar å tror med en bättre tränarstab att han kommer leverera på en annan nivå . Man skämtar inte bort över 50 poäng på en säsong i Tyska ligan .
Kommentera