Brynäs IF

705140 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2072997

Sv: A propósito de nada
Jag tror att Brynäs måste vara kreativa, varför inte bjuda på eventuella slutspelsbiljetter om man betalar säsongskort för grundserien, ej återbetslningsbart då förstås. Sen gillar jag det där med att köpa biljett och få sitt ansikte på en pappfigur på stolen, festligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Kanske de som köper säsongsbiljett inför denna Covid-säsong (utan några garantier om närvaro) kunde få någon liten miniplakett typ 1 x 3 cm med deras namn uppsatt permanent på stolen de köpte just detta år som visar i framtiden att här var det en core-Brynässupporter som bidrog till att hjälpa klubben under en exceptionell säsong...

Om några år kunde man känna historiens vingar när man hade förmånen att sitta på ”Pejaplatsen”, ”Munkasplatsen” eller ”Hugeplatsen” o s v. Tanken svindlar...
Allvarligt, skulle kanske locka många att köpa en plats i år om ”krediten/äran” lever kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San:
I samband med B&B-kampanjen nämndes tankar om att fördjupa samarbetet med fansen.
Dags att presentera de idéerna.
Tegnell var rätt tydlig i torsdags. 50 pers tills vidare. Det är möjligt att trycket på politikerna blir för stort i höst så att de öppnar upp för större publik, men det är inte att ge sig fan på.
Kan tänka mig att det finns många fans i landet som vill bidra till en virtuell publikliga inkl intäkter om priserna är humana (eller vad säger du, Huss?).
Kommentera