Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2080149

Sv: A propósito de nada
Makita: Brynäs måste ju veta svaret från röntgen nu, eller? Ut med det bara..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Kan man tycka även om Daniel S hade fått ett annat svar.
Ibland skyddar klubbar spelare så att de exempelvis hinner åka till sina
hemländer innan de går ut med dåliga diagnoser.
Ingen specifikt för Brynäs men därför tycker jag det är oroande att det drar ut på tiden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Hej. Jag vet inte. I går hade dom inte fått svar från röntgen och inte i morse när jag frågade hade dom heller fått det.

Hoppas dom har nåt besked att lämna snart.

Hälsningar
Daniel Sandström
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Någon mer som såg GD:s videosnack igår? Intressant att både Peter Andersson och Emil Molin pratar i termer om att ”vi kan inte göra oss själva rättvisa med det lag vi har” angående att man ställer in matchen mot Örebro. Men tittar man på frånvarolistan är det ”bara” Scott och Rödin som är kännbara tapp. Sigalet är förkyld men i och med att vi har 9 seniorbackar är det inget problem. Andrén har varit bättre än Ersson på försäsongen.

Nu vet jag också att Rödin och Scott är superviktiga för detta lag (såklart). Men samtidigt blir det en oerhörd sågning av detta lagbygge. Två forwards borta och vi anser oss ha ett för dåligt lag för att ens ställa upp i en träningsmatch? Visserligen håller jag med i det dom säger, hade vi spelat matchen idag hade vi med all sannolikhet blivit totalt utspelade. Detta lag ser kasst ut på pappret. Men man höjer lite på ögonbrynen när både tränare och spelare erkänner att så är fallet.
Kommentera