Brynäs IF

713903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2080504

Sv: A propósito de nada
Ser vad ni skriver. Kanske är jag som överreagerar på Gregs skada. Men med tanke på Brynäs historik med skador på nyckelspelare så är jag inte förväntansfull ...

Minns inte vem som skrev in Rödin i kedjorna. Han kommer ej vara spelklar dom första 3-5 matcherna. Så han kan vi räkna bort i premiären iaf. Att sen falla tillbaka på Kvist-Birgersson-Ljungkratz känns sådär. Dom har ju inte ens fått lira tillsammans under försäsongen. Dom var bra ifjol. Helt klart. Men det ska då sägas att vi då spelade mot motstånd som inte hade ett skit att spela för.

Sen förstår jag på riktigt inte att Peter parat ihop Bertilsson-Andersén... för mig en gåta.

Sen lyssnade jag precis på Brynäs podden och där säger dom att Jonas Johansson (som jag tidigt var inne på) är kontraktslös..? Borde väl isf vara given som ersättare för Ersson om det nu visar sej att hemma-skadan visar sig vara mer mystisk än den nu är..

Såhär vill jag se laget i premiären:
Andrén (Mattsson)

Bertilsson - Hedberg / Danielsson - Molin - Berglund
Sigalet - Nyberg / Descheneau - Sallinen - Pettersson
Berglund - Björk / Persson - Ölund - Mannberg
Andersén / Kvist - Birgersson - Ljungkratz
(Alcén)

Ej med:
Ingman, Lindelöf, Solem, Asklöf, Scott, Rödin, Ersson

PP1:
Danielsson
Descheneau
Berglund
Molin
Sallinen

PP2:
Hedberg
Björk
Persson
Ölund
Pettersson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Tror att den uppställningen inte är så tokig, utifrån förutsättningarna. Man har ju hunnit slipa en hel del på de ändringar i spelsystem som PA kom med. Får hoppas de kommer att synas i premiären.
Kommentera