Brynäs IF

551150 inlägg · 7747 ämnen

Inlägg #2081320

Sv: A propósito de nada
mk: klart man fixat de💸
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vi har ett resultat från helgens Erika Grahm #24 insamling! 18 983 kr = 603 swish.

Det totala saldot hos Fansens Värvning Brynäs Damlag är för närvarande: 92 326 kr.

Vi har fått ett tack hittils från spelaren # 29 Andréa Córdoba, se bild.

Vi har fått oerhört positiv respons och sett rörande engagemang från Brynäsare över hela landet. Våran grupp Fansens Värvning Brynäs dam växer kontinuerligt, vilket är otroligt glädjande och sporrande för att fortsätta utvecklingen framåt! Jag ser en enorm potential i damlaget, på sociala medier ökar intresset lavinartat allt eftersom Brynäs supportrar lär känna spelarna och laget.

Gällande damverksamheten är det såklart totalt skilda ekonomiska förutsättningar, men vår kamp kommer fortsätta för att Brynäs ska ha två starka topplag i SDHL och SHL. Tjejer som växer upp i Gävle ska kunna ha kvinnliga idoler som Lara Stalder och Erika Grahm, och ha som dröm att en gång spela i Brynäs själva.

Efter lång mödosam kamp har vi i fansens värvning vind i seglen, men våran resa har bara börjat, det kommer inte bli lätt, men vi kommer inte ge oss förrän Brynäs är dominanter i svensk damhockey och läktarna i Gavlerinken är betydligt mer välfyllda under damernas matcher.

Och ja, det är jag som är Leif Björling och är överallt som en dåre och stöttar damlaget på facebook och annorstädes. Gå med i gruppen Fansens Värvning Brynäs damlag och hjälp till: https://www.facebook....3681673970
Uppladdat:

258x300-andrea.jpg

+17
Kommentera