Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085719

Sv: A propósito de nada
Sama: problemet med Sallinen just nu är att han spelar med Mannberg och Alcén med begränsad istid. Tror inte Scott hade producerat om han spelat med samma förhållanden med.

Ifjol gjorde Sallinen nästan 30 poäng trots att han inte spelade i PP1 och aldrig i förstakedjan.

Med Scott tillbaka i laget kan Sallinen spela med exempelvis Ölund och Persson istället, och då kan vi helt plötsligt ha en ganska vass tredjekedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: De flesta tyckarna som är negativa gentemot Sallinen kritiserar ju främst hans kroppsspråk och attityd. Att han är en medgångsspelare, kortfattat. Det har ju också varit Brynäs problem i några år som lag, att man är dåliga i motgång. Sallinen är en tungt landslagsmeriterad center som borde kunna vara med och leda laget på ett bättre sätt än han gör. Jag tror definitivt att det här är den sista säsongen som vi ser Sallinen göra i Brynäströjan, men naturligtvis ska vi utnyttja hans kvalitéer så mycket det går så länge han är kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Jag vill se Sallinen med Berglund och Jaedon och som förstalina vill jag se Rödin - Scott- Danielsson
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Håller helt med dig,
Sallinen behöver två bra bredvid sig för att lyckas. När både kuosal och Rudolfo var tillsammans med Sallinen var han bra i slutet av förrförra säsongen.
Ifjol var han den som i 5v5 tog kampen bakom förstalinan,

Jag förstår inte riktigt varför ölund prias högre (om han nu gjort det iom placering i linorna) om det inte beror på att ölund blir kvar några år och ska utvecklas?
Kommentera